Kreu - Audio - Libri Audio i Historia e Martesës

 
Libri Audio i Historia e Martesës
Mësuesi: John Bevere

NA ISHTE NJË HËRË…

Martesa ishte e përjetshme. Ishte një besëlidhje që endi së bashku një burrë dhe një grua. Kjo endje i bëri që të dy të ishin shprehje më të forta, më fisnike dhe më energjike të asaj që u krijuan të jenë. Ata ishin më mirë së bashku, sesa të veçuar. Ceremonia martesore ishte vetëm fillimi. Ishte porta për të ndërtuar përjetësinë e tyre të lumtur. Cdo zgjedhje dhe veprim synonte që të ndërtonte jetën që martesa e tyre përfaqësonte. Burri dhe gruaja u futën në të panjohurën që ndërthur zemrat, duart dhe zërat, për të shprehur dashurinë e Krijuesit të tyre,

Përse e kemi humbur lidhjen me këtë histori kaq të thellë dashurie? Me anë të Historisë së Martesës, John dhe Lisa Bevere ju ftojnë të rizbuloni planin fillestar të Perëndisë. Qofshi të martuar, beqarë, apo të fejuar, historia juaj është pjesë e historisë së Ti.

Anëtarët e tjerë të së njëjtës familje:
Historia e Martesës
Mësimet Video të Historia e Martesës
Mësimet Audio të Historia e Martesës

Bashkëndani në