Тековен јазик: mk македонски

Јазик
Selected Language:

Учители

Познат по својата храброст и ентузијазам, Џон Бивир е автор на бестселери како Извонредно, Стапицата на сатаната, Стравот Господов, Под закрила и Воден од вечноста. Неговите книги се преведени на повеќе од 100 јазици, а неговата неделна телевизиска програма, Месенџер, се емитува во целиот свет. Џон е популарен говорник на конференции и во црквите, и неговата служба нуди ресурси кои го менуват животот на оние што сакаат да ги разберат и да ги применат Божјите принципи. Џон сака да живее во Колорадо Спрингс со неговата сопруга Лиса, исто така успешен автор на бестселери и говорник, нивните четири сина, снаата и внуците.

Погледнете ги достапните материјали за преземање Имејл Џон Бивир

Страствена. Остра. Практична. Влијателна. Интересна. Овие зборови ја опишуваат Лиса Бивир - меѓународен говорник, автор на бестселери и водител на телевизиската програма Месенџер, која се емитува во повеќе од 200 земји. Во својот транспарентен стил, Лиса го споделува Божјото Слово проткаено со лични искуства со цел да донесе слобода и преобразба во животите на другите. Како поборник за праведност, таа ги поттикнува другите да бидат одговор на очајните проблеми, како на оние што се блиску така и на оние што се далеку. Таа сака да поминува време со љубовта на нејзиниот живот, сопругот Џон Бивир и нивните четири сина, преубавата снаа и прекрасните внучиња.

Погледнете ги достапните материјали за преземање Имејл Лиса Бивир